Content top

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Retail

Retail


Bagels & Beans

 


Dockers

 


Levi's


GAZPROM

 

 DIO Drogist

 

 

Koudijs bouw en onderhoud heeft zich in korte tijd ontpopt als betrouwbare partner voor de retailsector.
Voor diverse grote nationale en internationale retailorganisaties zijn projecten uitgevoerd.
Niet alleen het moderniseren van bestaande verkooppunten maar ook de realisatie van geheel nieuwe vestigingen is bij Koudijs bouw en onderhoud in goede handen.

Enkele mooie projecten zijn Gazprom Sakhalin Holdings te Amsterdam, Levi Strauss & Co te Amsterdam en Bagel & Beans te Amsterdam en Ede. Landelijk zijn wij betrokken geweest bij projecten voor Dirk van der Broek supermarkten en de HEMA, GAMMA, diverse autobedrijven en modebedrijven. Binnen de superunie zijn wij bekend bij de MCD supermarkten te Sliedrecht.

Binnen een kort tijdsbestek en met volwaardige partners hebben wij in Nieuw-Vennep een volwaardig Retail team samengesteld. De Retail opdrachtgever wil maar een ding en dat is "op tijd open". Daar ligt de focus van ons team. De noodzakelijke flexibiliteit tijdens het proces en de kennis van het "lean"-principe maakt ons team bij uitstek geschikt om binnen tijd en budget een project te kunnen realiseren. Waarbij het niet uitmaakt of de opdrachtgever een filiaal of zelfstandig ondernemer is. De service en kwaliteit blijft gelijk.
Het Retail team is ook bekend met het VWO-principe, ontwikkeld door AHOLD.

U ziet wij staan voor wat wij zeggen.

 

Content bottom
Koudijs