Content top

U bevindt zich hier: Home / Over Koudijs bouw en onderhoud / Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen

We willen onze organisatie verantwoord inzetten om duurzame oplossingen te bereiken.

Wanneer het maar enigszins mogelijk is worden er duurzame materialen ingekocht die bijdragen aan een verantwoord eindproduct. En uiteindelijk is het een absolute noodzaak om afval te scheiden af te voeren. Om dat extra nauwlettend in de gaten te houden moet elke medewerker van Koudijs die op de bouwplaats werkt de uitvoerder een handje helpen.

Eco-compact wonen, het is mogelijk!

 

De markt voor grondgebonden wonen is voor jongeren en kleine huishoudens geblokkeerd door het huidige marktaanbod. In het concept van de ECO-compact woning zijn onder de verantwoordelijkheid van de Stichting Eco-Compact kennis en ervaring samengebracht van architect, stedenbouwkundigen, ontwikkelaar en bouwer. Dit heeft geresulteerd in een complete en zuinige woning die aan alle eisen voldoet en zeer betaalbaar is. Dit concept is ondergebracht in de Stichting ECO-compact woning, die het intellectueel eigendom van de ECO-compact woning bezit. Doel van de stichting is het haalbaar maken van betaalbare grondgebonden kwaliteitswoningen voor iedereen.

Opdrachtgevers sluiten een all-in contract af en krijgen een project sleutelklaar opgeleverd. Projectbegeleiding, aanvraag vergunningen e.d., de bouw en desgewenst ook verhuur en verkoop, wij verzorgen het totaalpakket voor u.

Meer weten? Kijk op www.eco-compactwoning.nl

 

Content bottom
Koudijs